Petica
Datum
Fantastic 2015
Osmi dan Fantastic Zagreba – Isporuka
03.07. u 22h / Utvrda Medvedgrad

dropfinal3

Bob Saginowski nađe se u središtu pljačke koja je pošla po zlu i uplete se u istragu koja duboko ulazi u prošlost u kojoj prijatelji, obitelj i neprijatelji svi zajedno rade kako bi zaradili za život – bez obzira na cijenu.

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?

Tom “Mad Max” Hardy i pokojni James “Sopranos“ Gandolfini u svojoj posljednjoj ulozi, briljiraju u američkom prvijencu belgijskog filmaša Michaela M. Roskama (autor fascinantnog BULLHEADA) dok priču potpisuje Dennis Lehane (MYSTIC RIVER, SHUTTER ISLAND, GONE BABY GONE). Izvrstan scenarij, perfektne uloge, iznenađujući obrati i šokantna završnica samo su neki od aduta ove urbane krimi triler drame kakve nam danas rijetko stižu iz Hollywooda! Fantastic vas poziva da nam se pridružite na regionalnoj premijeri filma na Medvedgradu u petak 03.07. u 22.00! Tko ne dođe bit će mu žao! 🙂

Cijena pojedinačne ulaznice za projekciju je 45kn, a u cijenu je uključen prijevoz! Svakako požurite po svoj primjerak ovog vrijednog papirića, jer je broj ulaznica ograničen! Ulaznice se mogu kupiti još danas na blagajni kina Europa od 17-20h i na ulazu u utvrdu Medvedgrad od 20h!

medofinal1

Sve vijesti