Petica
Datum
Događanja
Fantastic Zagreb i Kryolan radionica filmske šminke.
Ove godine s ponosom Vam dovodimo vrhunske make-up artistice specijalizirane u specijalnim efektima i filmskoj šminci na Kryolan radionicu!

30.06.2013. i 5.7.2013. u prostorima dvorane Muller kina Europa održat ćemo radionice filmske šminke i specijalnih efekata s Kryolan Make-up artisticom Mirel Gotal Mišak (Peter Frampton Make-up Academy). 30.6. možete očekivati i specijalnu gošću Elu Milković (Make-up artist „Ruža vjetrova“).

Sponzor radionica je Kryolan Professionalni Make-up koji opskrbljuje filmsku, kazališnu, televizijsku i modnu industriju više od šezdeset i šest godina, što ga čini jednim od najvećih svjetskih profesionalnih make-up brandova. Kryolan je danas broj jedan izbor za Make-up Artiste diljem svijeta, zahvaljujući bogatom rasponu više od 16.000 kvalitetnih make-up proizvoda i pribora. Od Beauty Make-upa, boja za iscrtavanje lica i tijela (Body i Face- painting) do specijalnih efekata (umjetne krvi i sl)
Kryolan je sponzor Miss Universe svijeta, New York Fashion Week-a, World body painting festivala, i poznatih hollywood-skih filmova kao npr. Pirati s kariba, Atlas oblaka, Zvjezdane staze…
Kryolan proizvodi su dostupni u više od 80 zemalja svijeta, kao i kod nas u Zagrebu, kako za profesionalce tako i za sve ljubitelje Make-upa u Šoštarićevoj ulici 10, na Langovom trgu, gdje možete isprobati i kupiti Kryolan proizvode uz savijete stručnih prodavača. Upisati neku od radionica ili školu šminkanja.
Više informacija možete pronaći na web adresi: www.kryolan.hr

make-up is Science kazališta10_2012

make-up is Science kazalište10_2012

make-up is Science spec efekt10_2012

Za Make-up modela zaduženi su vizažisti Kryolan professional Make-up Team pod vodstovm Make-up artistice Mirel Gotal Mišak:
1. Jelena Copak
2. Tonka Nujić
3. Jelena Boras
4. Ines Stanković

Sve vijesti