Petica
Datum
Hot Hot Hot
Ekskluzivna premijera Sumorno ljeto / Cold in July na Medvedgradu!

Ulaznice su rasprodane! Vaše rezervacije još stignete danas pokupiti na blagajni kina Europa od 12h, samo pazite da ne zakasnite na buseve koji počinju voziti od 19:20h! Promet je danas posebno reguliran prema Medvedgradu, pa preporučamo da parkirate na okretištu Mihaljevac, te onda dalje nastavite busevima Čazmatransa koji od tamo prevoze sve koji su kupili ulaznicu ili imaju potvđenu rezervaciju, u cijeni ulaznice od 39kn uračunat je prijevoz*, film i tulum uz DJ-a nakon filma. Vidimo se danas na Medvedgradu!

Fantastic Zagreb pripremio vam je fantastično iznenađenje: spektakularnu projekciju na Medvedgradu! Pridružite nam se u jedinstvenoj atmosferi povijesne utvrde na Medvednici i budite među prvima u svijetu, nakon publike u Cannesu, koji će uživati u hvaljenom američkom trileru Cold in July u kojem briljiraju legendarni Don Johnson i MIchael C. Hall poznatiji kao Dexter!

medorasporedfejs

Kad zaštitnički nastrojen otac susretne bivšeg robijaša osuđenog za umorstvo, morat će zajedno sa sinom skrenuti s pravog puta. Obojica će se zaplesti u vlastite laži i nasilje te suočiti se sa svojom mračnom stranom.

cold

Zašto morate pogledati ovaj film?

Sumorno ljeto / Cold in July je intrigantna triler-drama o glavnom junaku i njegovoj obitelji čiji se životi preokreću naopako nakon što on jedne noći upuca provalnika. Sjajnu glumačku postavu čine: Michael C. Hall („Dexter“), Sam Shepard i Don Johnson koji briljira u ulozi urbanog osvetničkog kauboja!

*Prijevoz je organiziran autobusima sa Zvijezde, nakon iskrcaja iz autobusa do samog Medvedgrada potrebno je dodatnih 10 minuta hoda. Molimo vas za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta.

medvedgrad-web

Sve vijesti