Petica
Datum
Događanja
Dođite na Tattoo Party u petak, 31.01.2014., u Bikers Beer Factory!
Za sve ljubitelje tetovaža i one koji će to tek postati, zabavite se uz dobar program i mogućnost osvajanja nagrada.

Ovog petka, 31.01.2014. s početkom u 21h očekuje Vas jedan sasvim fantastičan party u organizaciji Tattoo kluba Zelda.
Kao što i sami kažu, Tattoo Klub Zelda promiče kulturu i umjetnost tetoviranja, oslikavanja i ukrašavanja ljudskog tijela, te zaštitu prava čovjeka na razvitak osobnosti.
Ljubitelji tetovaža mogu se prijaviti na izbor za “BEST SKULL TATTOO”, ući u finale i osvojiti nagrade. Pravila su jednostavna: svi zainteresirani prijavljuju se na e-mail tattooklubzelda@gmail.com, a potrebno je poslati sliku svoje tetovaže uz osobne podatke (ime i prezime, adresa, godina rođenja, broj telefona, ime tattoo artista i studija).
Tattoo Klub Zelda pristigle fotografije će objavljivati na svojoj Facebook stranici. Svi članovi Facebook stranice imaju pravo „lajkati“ tetovaže koje im se sviđaju do utorka, 28.01. u 12:00 sati. U finale ulazi pet tetovaža s najviše „lajkova“ koje dolaze na Tattoo Party u Bikers Beer Factory. Ukoliko netko od prvih pet otkaže dolazak, prvi sljedeći zauzima njegovo mjesto. Finalisti izlaze pred peteročlani žiri, u kojem jedno mjesto drži i naš Fantastic festival, te izabiru pobjednika!
Pobjednik osim nagrada zauzima i mjesto u žiriju na sljedećem izboru te kroz godinu sudjeluje na izložbama i drugim događanjima.
Za veselu atmosferu uz zvukove rocka, soula, bluesa i funka pobrinut će se Louise Band, a dašak opasnosti donijet će Vam izvedba plesa s vatrom.
Ulaz je besplatan!
1544384_568969543197513_639692390_n

Sve vijesti