Petica
Datum
Događanja
Dođite na najšareniji proljetni party u Zagrebu!
Zajedno s proljećem, u grad nam stižu i nova zanimljiva događanja! Ovoga petka, 4.04.2014., u klubu Sax (Palmotićeva 22/2) održat će se Indijski Body Art Party.

Kako i samo ime kaže, očekuje vas puno šarenila, a program koji počinje u 21 h zbilja je raznovrstan: za bodypainting «Čakre» zadužena je Jasmina Bator dok će oslikavanje kanom (henna tattoo) biti u rukama Laure Fulir. Glazbenu podlogu stvorit će Hindi Divas zbor i bend, a za razgibavanje animirat će vas plesne skupine Radhesyam – GAYATRI te Shivani s tradicionalnim plesom baharatanatyam pod vodstvom Nataše Moskaljov. Bit će održan i izbor za najbolju hindi tetovažu te predavanje o Holi festivalu koje organizira Tattoo klub Zelda.

Nakon ponoći, zagrijavanju atmosfere pridružuju se DJ Pero Šumski i DJ Pila sa zvukovima bollywood, trance i electro glazbe uz pratnju Igora Jurišića na perkusijama, a imat ćete priliku i naučiti osnovne korake na The Masala Bhangra plesnoj radionici uz budno oko Mirele Murko.
Uloženi trud u izgled može donijeti razna iznenađenja i zabavno fotografiranje – prolazi sve od sarija, indijske tradicionalne odjeće do kombinacija iz kućne radinosti!

Ulaznica je 20 kuna.

P.S. Naš Nevidljivi također će biti spreman pokazati se u indijskom plesnom izdanju.

Sve vijesti